вівторок, 5 серпня 2014 р.

Просимо допомоги, а не тиску на прибуткові дирекції «Укрпошти»

147 (5897) 5 серпня 2014 р.

Хочу через газету "Голос України" та її сайт звернутися до міністра інфраструктури України Максима Бурбака.

Шановний Максиме Юрійовичу! 5 червня 2014 року відбулася ваша зустріч з директорами філій УДППЗ "Укрпошта": Київської міської, Закарпатської, Рівненської та ГНЦ "Зелена Буча". Порушені нами питання були вами з розумінням сприйняті, за що щиро вдячні.

Рівненська дирекція УДППЗ "Укрпошта" протягом чотирьох років поспіль є першою в рейтингу серед філій підприємства. Я та очолюваний мною колектив з щирим серцем перейнялися перемогою демократичних сил в Україні, сподіваючись на позитивні зміни в суспільстві та економіці. Тому і звертались до вас з пропозиціями по покращенню роботи УДППЗ "Укрпошта".

Маю надію, що рішення керівництва УДППЗ "Укрпошта" відносно учасників зустрічі з вами є об’єктивними і не пов’язаними з тим, що кожен учасник висловив свої думки.

Хоча факти говорять протилежне:

- 12 червня 2014 року звільнено директора Київської міської дирекції УДППЗ "Укрпошта" Андрія Хорошевського, дирекція стабільно прибуткова, рентабельність вище середньої по підприємству. (На даний час з 25 дирекцій 15 – збиткові); 

- 15 липня 2014 року звільнено другого з присутніх на зустрічі - директор ГНЦ "Зелена Буча" Людмила Синецька (копія її електронного звернення до колег з причиною звільнення додається); 

- з 10 по 27 червня 2014 року відбулася комплексна перевірка Закарпатської дирекції УДППЗ "Укрпошта", дирекція стабільно прибуткова, рентабельність вище середньої по підприємству, але за результатами перевірки робота дирекції визнана незадовільною. 

- З 22 липня 2014 року розпочалася перевірка Рівненської дирекції УДППЗ "Укрпошта" замість Волинської по плану. Є дирекції, в яких перевірки були 5 і більше років тому, а в нашій дирекції лише 3 роки тому. Рівненська дирекція по підсумках 1-го півріччя є прибутковою. 

Якщо Закарпатська дирекція перевірялася 16 днів трьома працівниками відділу внутрішнього контролю, то Рівненська дирекція перевіряється 25 днів і вже чотирма працівниками, а всього буде задіяні 12 перевіряючих. Зрозуміло, що в одній з кращих дирекцій важче "накопати" негатив.

Для проведення перевірки витрати на відрядження складуть більше як 60 тисяч гривень, і це після того, як Прем’єр-міністр зобов’язав скоротити всі види витрат та заборонити проведення всіх видів перевірок.

Я особисто і мої підлеглі обурені діями керівництва генеральної дирекції. Нехай це звучить пафосно, але підривається віра в демократію та ІДЕЇ МАЙДАНУ в цей нелегкий для держави час.

Проводяться дії, які вказують на те, що прибуткові дирекції і їх керівники заважають довести підприємство до банкрутства. Ці дії нагадують боротьбу Путіна з інакомисленням.

Просимо вашого втручання і припинення тиску зі сторони керівництва УДППЗ "Укрпошта". Колектив нашої дирекції хоче вірити, що перевірка пройде об’єктивно для всіх спеціалістів та працівників. Просимо вас підтримати наші сподівання та допомогти, щоб колектив надалі працював тільки на прибутковий результат. 

Валерій КОЛГАНОВ, директор Рівненської дирекції УДППЗ "Укрпошта".
Газета «Голос України» 147 (5897) 5 серпня 2014 р. 

На цю ж тему:

Немає коментарів:

Дописати коментар