суботу, 14 червня 2014 р.

«Укрпошта» – за один крок до банкрутства


Колектив «Укрпошти» попросив президента Петра Порошенка про «негайне відсторонення» від посади нинішнього керівника цього держпідприємства.

Колектив «Укрпошти» надіслав відкритого листа на ім’я президента України Петра Порошенка, у якому висловлює прохання негайно відсторонити від виконання обов’язків в.о. генерального директора підприємства Михайла Паньківа через перевищення посадових повноважень.

Лист главі держави датований 10 червня 2014 року. У ньому, зокрема, йдеться про те, що «з приходом нового керівника «Укрпошта» почала стрімко втрачати великих корпоративних клієнтів."

На думку глави київської міської дирекції «Укрпошти» Андрія Хорошевського, результати маркетингового дослідження показали, що:

«Всі випадки падіння обсягів пов’язані з перепідписанням контрактів клієнтів «Укрпошти» на приватну компанію «Міст Експрес», заступником директора якої до свого нового призначення від 8 квітня 2014 р. і був Михайло Паньків", - йдеться в листі.
Відтак через те, що «Міст Експрес» технологічно не пристосований до обробки та доставки великих обсягів письмової кореспонденції, основні функції з доставки листів виконувала «Укрпошта», а доходи ішли на рахунок «Міст Експресу». Отож, за словами працівників «Укрпошти», обсяг недоотриманих коштів «Укрпоштою», відповідно, щомісяця сягає мільйонів гривень.

Окрім того, «завдяки» новому керівництву «Укрпошта» втратила і значну частину міжнародних переказів.
"Так, приміром, обсяг консигнацій (невеликі відправлення з-за кордону) по одній тільки словацькій пошті на початку року становив близько € 900 тис. на місяць, а у травні – € 200 тис.», - йдеться у листі-зверненні.

Джерело:  http://news.vashmagazin.ua/news/suspilstvo/ukrposhta--za-odyn-krok-do-bankrutstva

Також на цю тему:

Немає коментарів:

Дописати коментар