неділю, 15 березня 2015 р.

В Укрпошті триває боротьба з корупціонерами

Андрій Хорошевський поруч із своїм другом Віктором Януковичем-молодшим на бріфінгу, де вони розповідають про черговий етап перегонів на позашляховиках. Замість розвивати поштові послуги, Хорошевський із друзями витоптував важкими автівками поля та розбивав лісові дороги.

Не встигла «Укрпошта» прийти до тями після корупційного розбою вчиненого попереднім керівництвом державного підприємства, як піддалася інформаційним атакам з боку справжньої банди шахраїв і аферистів, які свого часу намагалися розграбувати Київську дирекцію «Укрпошти».

Очолює це організоване угруповання колишній директор Київської дирекції Андрій Хорошевський. У червні минулого року його звільнили з цієї посади за підозрою в корупції і розкраданні в особливо великих сумах - йому інкримінували розкрадання на суму 16 млн. доларів США. Офіційними причинами звільнення вказали збитковість очолюваної ним дирекції, порушення в господарській діяльності, неефективне використання державного майна, яке перебуває на балансі Київської міської дирекції, що призвело до збитків підприємства.

Андрій Хорошевський
Крім того, Хорошевський не мав права займати керівну посаду в держпідприємстві, бо мав статус адвоката. Влаштовуючись у 2012 році на посаду, він приховав це. Факт адвокатського статусу Хорошевського підтвердився даними реєстру адвокатів міста Києва - видане йому в 2010 р свідоцтво №4134 було дійсним. Суміщення адвокатської діяльності з роботою на посту директора держпідприємства заборонено Законом «Про адвокатуру» т.к. створюється можливість для отримання корупційних доходів під виглядом адвокатських гонорарів.

Втім, у ті лихі часи питаннями законності ніхто не морочився. При призначенні луганського юриста Хорошевського керівником Київської дирекції, регіонали вчинили невигадливо: без підстав звільнили С.М.Скляренка - одного з найавторитетніших поштовиків, який багато років ефективно керував цією дирекцією. Звільнили зухвало і без всяких аргументів - адже потрібно було влаштувати дружка сина президента.

Як фахівець із розкрадання державної власності Хорошевський певний час був затребуваний і до «революції гідності» відчував себе спокійно, адже був адвокатом «Сім'ї» і другом Віктора Януковича-молодшого. Після того як дах Хорошевського втік до Росії, злодійкуватого юриста, який не тямив у поштових послугах але добре організовував корупційні схеми, негайно звільнили.

Антон Карманов
Правою рукою Хорошевського і розробником цих корупційних схем був начальник юридичного відділу Київської пошти Антон Карманов. Не піддається обліку кількість судових справ, які навмисно програв цей «захисник» «Укрпошти» в інтересах приватних осіб та комерційних структур. Дивним чином Карманов не виграв на користь «Укрпошти» майже жодного спору! Завдяки йому держпідприємство позбулася майна і фінансових коштів на десятки мільйонів гривень. Сьогодні у матеріалах судових справ, в яких брала участь Київська «Укрпошта», виявляються зникнення і підробка документів. Якби Карманова і Хорошевського вчасно не звільнили, вони своїми шахрайськими корупційними схемами розорили б підприємство і розікрали його по шматках. Багато їх шахрайств розкрилися лише недавно, але прокуратура вже ними займається.

Юлія Поліщук
Сьогодні ці ставленики Януковича, вирішивши, що настав їх час, намагаються повернутися на підприємство. Як і колишній фінансовий директор Юлія Поліщук, проти якої також готується подання до прокуратури. Свого часу вона зуміла прокрутити дуже вдалу для себе фінансову махінацію з валютними коштами підприємства, в результаті чого «Укрпошта» втратила на валютному курсі близько мільйона гривень. Загалом, збитки, які спричинила Укрпошті Юлія Поліщук, оцінюють на суму близько 40 млн гривен. 30 грудня 2013 року (в передостанній день року!) Поліщук підписала кредитні договори з ПАТ «ВБР» на технічний розвиток підприємства в 2013 році (!) на загальну суму 22,9 млн. доларів США, з якої використано 8,5 млн. доларів США (74,2 млн грн) на поточні видатки у 2014 році, що стало прямим порушенням цільового призначення кредиту. Юлія Поліщук веде блог в Фейсбуці "Адміністратор Громадська рада Укрпошта" в якому постійно поливає брудом керівництво держпідприємства.

Вовк
Геннадій Вовк
Не полишає спроб зайняти керівну посаду на «Укрпошті» колишній заступник генерального директора держпідприємства Геннадій Вовк (червень 2012-го – квітень 2014 року). Вовк Геннадій Валерійович народився 1982 року в м. Артемівськ, Донецької обл. До 2012 року фармацевт, провізор - працював в фармацевтичних компаніях, що здійснюють реалізацією медичних препаратів. За всіма місцями роботи мав дуже негативні відгуки в інтернеті - в основному щодо невиплат заробітної плати та шахрайства. З 2012 - директор департаменту кур'єрської доставки; менш ніж за місяць - заступник директора «Укрпошти» з торгівлі. Працевлаштований на держпідприємство за рекомендацією Оксани Плотникової - на той час генерального директора українського державного підприємства поштового зв'язку «Укрпошта». З Геннадієм Вовком Оксана Плотникова була знайома давно - у 2007-2009 роках вона працювала головою правління ВАТ «Біофарма», а Вовк працював її заступником з маркетингу. Через відділення «Укрпошти» Вовк організовував торгівлю контрафактним алкоголем і простроченими медпрепаратами - за цим фактом розслідується кримінальна справа. З 2005 року Геннадій Вовк здійснював діяльність як фізична особа-підприємець (ФОП) навіть в той час коли перебував на керівній посаді в державному підприємстві «Укрпошта».  Працював на відкатах, брав участь у вимиванні грошей держпідприємства через фіктивні та підконтрольні фірми.

Прокуратура також буде розбирається з їх спільниками, що залишилися на підприємстві і які займаються в буквальному сенсі диверсіями проти «Укрпошти». Нещодавно їм вдалося покласти сервер, на якому була розташована система фінансового управління. Зловмисники явно намагалися зірвати виплату заробітної плати - щоб викликати невдоволення співробітників «Укрпошти» керівництвом. Зараз ці люди встановлені і відсторонені від роботи. З'ясувалася, що пов'язані з ними фірми-прокладки присутні чи не в кожному договорі на поставку та обслуговування обчислювальних засобів. Одна зі «своїх» компаній обслуговує і сервера, які «раптово» лягли.

Зрозуміло, що завести на «Укрпошту» ці компанії було неможливо без змови з деякими відповідальними працівниками, які організовували тендерні закупівлі і прописували умови тендерів виключно під ці «свої» компанії. Визначити цих корупціонерів не склало труднощів, тим більше ці люди «засвітилися» раніше, зірвавши ряд тендерів, в яких «потрібні» компанії не перемагали.

Зараз це корупційне угруповання, що складається з колишніх і нинішніх злодійкуватих співробітників, які висмоктали з «Укрпошти» не один десяток мільйонів гривень, всіма силами опирається і намагається зганьбити тих, хто веде боротьбу з корупцією.

Навіщо вони це роблять - незрозуміло, адже замість того щоб сидіти тихо і не привертати до себе уваги, корупціонери домоглися лише порушення проти себе кількох кримінальних справ за фактами їх злодіянь. Не відомо, чи опиняться ці люди у в'язниці, але на «Укрпошту» ім дорога замовлена, а всі їхні злочини будуть розслідувані і доведені до суду.

Юлія Бурбака

Див. також:
Народні депутати вимагають притягнення Олександра Кліонського до відповідальності за вчинення корупційних правопорушень
Люди Арбузова. «Власть презирают», але поради давати готові
Василь Веселий ходить на роботу в «Укрпошту» з електронним браслетом
Затримання двох топ-менеджерів Укрпошти дозволило не лише витягти на світ корупцію, а й побачити інші білі плями цього відомства

 

20 коментарів:

  1. Эту банду привел Кривенко - тоже человек Арбузова.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нет, это все люди подстилки Колесникова - Плотниковой. Мрази редкие. Воры.

      Видалити
  2. Лучше внимательно присмотритесь к Кризской В.Ю. и ее придворному юристу Капакли З.В. Он тот еще хапуга. Отличился своими "делишками" в КМДА, а теперь "Укрпочту" будет обрабатывать.

    ВідповістиВидалити
  3. А чьи люди Кризская В.Ю. и Капакли З.В.?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Кризская Руся Юрьевна приехала из Симферополя,бывший директор Крымской дирекции УГППС. А Зенонушка примкнул к Кризской Русе по протекции ее братика Кризского Ю.Ю.(партия регионалов). Раньше этот алкоголик, т.е. Зенон Капакли работал в "Укрлесконсалтинг" менеджером I категории, оттуда его поперли, а Руська подобрала алкаша)))

      Видалити
    2. У відповідності до ст.214 Кримінального процесцального кодексу України внесені відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато розслідування відносно гр.КАПАКЛІ ЗЕНОНА ВАСИЛЬОВИЧА

      Видалити
  4. И все началось с Плотниковой. До неё как то все махинации тихо проходили, а тут как понеслось!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Плотникова притащила Хорошевского. Один из ее любовников. А еще Вовк ее имел.

      Видалити
  5. ЗЕНОН КАПАКЛИ - СОЦИАЛЬНО-АДАПТИРОВАННЫЙ ПСИХОПАТ. ПЕРВЫЙ ДЕФЕКТ личности социально адаптированного психопата — отсутствие способности к глубоким чувствам. Он не испытывает глубоких чувств вообще, но достоверно их изображает мимикой и голосом.. Это значит, что он общается очень эмоционально и мимика у него тоже эмоционально выразительная. Но внутри он ничего не чувствует. Вам будет трудно поверить в это поверить, потому что Вы будете судить по себе. Общаясь с ним, Вы будете уверены, что если человек так эмоционально разговаривает — значит он испытывает очень сильные эмоции и он искренен. Обычный человек испытывает глубокие чувства, и склонен доверять тем, кто говорит не монотонно, а живо, эмоционально. А социально адаптированный психопат достоверно изображает любые чувства — лучше самого профессионального актера — совершенно их не испытывая внутри, а наоборот использует этот навык для манипуляции доверием других людей. Понимаете? ВТОРОЙ ДЕФЕКТ личности социально адаптированного психопата — отсутствие высших моральных чувств То есть совести, сочувствия и сострадания, сопереживания, а также вины, стыда, раскаяния. Моральные ценности он изображает, причем с высокой степенью достоверности и убедительности. Понаблюдав за его поведением, Вы увидите, что он использует правильное поведение в обществе, когда ему выгодно. При этом мораль и общечеловеческие ценности для него — пустой звук. Внутри себя он не испытывает ни угрызений совести, ни сострадания, ни вины. Ему неведомы честность и искренность, поскольку притворство, обман и манипуляции это его подлинный стиль жизни. Он живет ради выгоды. Он притворяется высокоморальным, когда это ему на руку. И отказывается от морального поведения, каждый раз, когда это не выгодно или когда о есть все шансы, что о его аморальном поведении никто из значимых для него лиц не узнает. У социально адаптированного психопата блестящий интеллект, он мыслит очень рaционaльно. Он осознaет, что и почему это делaет. Его поступки — обмануть, использовать человека, — результaт продуманной стратегии.

    ВідповістиВидалити
  6. РУСЛАНА КРИЗСКАЯ притащила, по протекции своего брата, ЮРИЯ КРИЗСКОГО, бездарного юристишку КАПАКЛИ ЗЕНОНА. СМ. в GOOGLЕ Зенон Капакли.

    ВідповістиВидалити
  7. Да, действительно, Зенон Капакли х....й страдает , что-то из себя корчит, Фу! Какая он гадость! Ему бы лозиной по заднице и на войну может мужиком станет?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ЗЕНОН КАПАКЛИ имеет зависимости. Или они имеют его:) У него это как-то особенно заметно. Алкоголик, игроман — это слабак . Считает окружающий мир виноватым в своих неудачах. Говорить, что с другим начальником он уже давно бы достиг много, с другой женщиной давно бы стал миллионером, в другой стране давно построил бы дом и родил сына. На самом деле это все прикрытие для его слабости. Живет за счет женщины. Альфонс — это слабый мужчина, или вообще даже не мужчина.

      Видалити
    2. ЗЕНОН КАПАКЛИ имеет зависимости. Или они имеют его:) У него это как-то особенно заметно. Алкоголик, игроман — это слабак . Считает окружающий мир виноватым в своих неудачах. Говорит, что с другим начальником он уже давно бы достиг много, с другой женщиной давно бы стал миллионером, в другой стране давно построил бы дом и родил сына. На самом деле это все прикрытие для его слабости. Живет за счет женщин. Альфонс — это слабый мужчина, или вообще даже не мужчина.

      Видалити
    3. ЗЕНОН КАПАКЛИ имеет зависимости. Или они имеют его:) У него это как-то особенно заметно. Алкоголик, игроман — это слабак . Считает окружающий мир виноватым в своих неудачах. Говорит, что с другим начальником он уже давно бы достиг много, с другой женщиной давно бы стал миллионером, в другой стране давно построил бы дом и родил сына. На самом деле это все прикрытие для его слабости. Живет за счет женщин. Альфонс — это слабый мужчина, или вообще даже не мужчина.

      Видалити
  8. Психопатам свойственно расстройство влечений, ЗЕНОН КАПАКЛИ не исключение. Именно поэтому они так быстро становятся алкоголиками - влечение к спиртному как стержневой симптом алкоголизма, развивается ускоренными темпами. Сексуальное влечение у них тоже расторможено. "Психопаты" легко меняют сексуальных партнерш, - сегодня одна, завтра другая, послезавтра три одновременно. Нравственное чувство у них совершенно не развито, на длительную привязанность они не способны, на возвышенные чувства - и подавно. Среди "психопатов" бывают азартные игроки - в этом тоже проявляется их расстройство влечений. Склонность к азартным играм принимает у них болезненный характер в виде патологического влечения. (Имейте ввиду, "игрок" - это диагноз. Бывает не только при этом варианте аномалии личности, но и при других вариантах, а также при некоторых психических заболеваниях).

    ВідповістиВидалити
  9. Бережіться його, так як ваші гроші він проп’є, а справу – завалить.

    ВідповістиВидалити
  10. ЗЕНОН КАПАКЛИ - ДЕРЬМО а НЕ ЧЕЛОВЕК
    работал в земельной инспекции - РЕДКОЕ ДЕРЬМО я больше таких не встречал ..

    ВідповістиВидалити
  11. Зенон Капакли, я работал с ним в земельной инспекции. Что сказать ? Мелкий, завистливый, конфликтный, одалживал деньги и не отдавал.

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім9 серпня 2019 р. о 18:19
    ЗЕНОН КАПАКЛИ - ДЕРЬМО а НЕ ЧЕЛОВЕК
    работал в земельной инспекции - РЕДКОЕ ДЕРЬМО я больше таких не встречал ..

    Відповісти

    Анонім4 грудня 2021 р. о 03:16
    Зенон Капакли, я работал с ним в земельной инспекции. Что сказать ? Мелкий, завистливый, конфликтный, одалживал деньги и не отдавал.

    Я уже и забыл))) Но...
    Кстати могу пару моральных уродов вспомнить из этой инспекции, которые спустя столько времени могли такое написать.
    1. Это Козынский, или Козоев, ККозбинский или как этого диградированого идиота фамилия, который хвастался тем что его жена переспала со всеми мужиками в исполнительной службе, и после всех кому она отсосала выбрала его, а потом и дочку ему родила. Тот у которого из носа торчала волосня с сантиметр длинной,и может это чмо на ГЫлли решило что то пукнуть, не смеши урод на себя посмотри, уебище)))))) Все в инспекции и так считали что ты по факту минет сделал всем и исполнительной службе на Саксаганского целуя свою жену.... Куколд хренов.

    Остальных в таком моральном уродстве заподозрить не могу, хотя всякое может быть, надеюсь это не Русик))))
    На Жеку трудно подумать.....

    А вообще в целом, если не знаете что происходит с чужим вам человеком, не пишите херни пожалуйста.....

    А ты херов отсос с исполнительной, моли Бога чтобы я как нибудь в Киеве тебя не встретил.....беда будет....

    ВідповістиВидалити
  13. Таке враження, що Капаклі набрав в рот гівна і тужиться

    ВідповістиВидалити