вівторок, 23 грудня 2014 р.

Організатор прокладок для "Укрпошти" - Гурков

Гурков
Член Партії регіонів з 10 річним стажем один з натхненників, учасників, фігурантів корупційних схем в «Укрпошті» Володимир Гурков досі керує Київською міськдирекцією компанії.

Як кажуть в УДППЗ «Укрпошта» колектив компанії з ентузіазмом сприйняв звільнення в.о. генерального директора Михайла Паніківа з посади. Поштовики вважають, що процес очищення державної компанії від корупції, започаткований міністром інфраструктури Андрієм Пивоварським слід продовжити. Бо корупційні схеми пустили глибоке коріння у системі поштового зв’язку.

Один із таких натхненників і організаторів корупційних схем є Володимир Гурков. Заради отримання посади директора Київської міської дирекції «Укрпошти», зрадив своїх колег - тих, з ким пропрацював не один рік. Здав їх Паньківу. Четверо директорів філій (Ростов, Колганов, Хорошевський, Синецкий), які спробували ще на самому початку злочинної діяльності Паньківа достукатися до міністра інфраструктури М. Бурбака були нахабно і цинічно звільнені.

Злочинний підряд Паньківа і Ко (В. Веселий, П. Гуртовий, Р. Стасів), борсаючись в агонії після повідомлення шефа СБУ про виявлені корупційні схеми в «Укрпошті», розробив план рокіровки: місце Паньківа швиденько мав зайняти Гурков. Про що це свідчить? Тільки про одне, Гурков - учасник всіх корупційних схем Панькова і Веселого, а більшою мірою - людина залежна від них, а значить - ручний. Саме такий ним був і потрібен.

Після приходу Гуркова в Київську міську дирекцію, він не тільки він закрив очі на масовий відтік корпоративних клієнтів, які твердо і впевнено переходили на обслуговування в «Міст-Експрес», він пішов далі.

Ним створюються дві компанії-прокладки ТОВ "Мейл Груп" і ТОВ "Кадар ЛТД Сервіс", які перебирають на себе частину великих корпоративних клієнтів. У чому фокус? Тепер уже ці дві компанії укладають договори з Київською міською дирекцією «Укрпошти» на доставку кореспонденції.

Але увага! Послуги їм надаються в борг, що прямо суперечить Закону України «Про поштовий зв'язок». Тільки станом на сьогодні борг цих компаній перед «Укрпоштою» становить 6 млн. грн. Оскільки компанії фіктивні і були створені в епоху приходу Гуркова в Київ (червень-липень) надії на повернення грошей немає.

У Київській міській дирекції триває перевірка. Перевіряючі дуже зацікавилися, до неодноразово отриманим В. Гурковим безвідсоткових мільйонних позик, які видавалися «Укрпоштою» особисто йому. За які такі заслуги – невідомо.

І наостанок, що робить на керівній посаді на державному підприємстві після подій Євромайдан член Партії регіонів з 10-річним стажем? В «Укрпошті» сподіваються, що міністр інфраструктури України Андрій Пивоварський та новопризначений в.о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук розрубають вузол корупції. А Гурков і йому подібні будуть відповідати по закону.

Автор: Сармат Владислав,
http://stopotkat.net/news/view/40837

Довідка
Гурков родился 9 февраля 1962 года в Иркутской области. Закончил радиотехнический факультет Львовского политехнического института, факультет правоведения Киевского торгового института и Академию государственного управления при Президенте Украины. Кандидат технических наук. Член Партии регионов.
После окончания Львовского политехнического работал в Виннице. В 1999 году возглавил Винницкую дирекцию «Укрпочты». С 2001 года – директор Одесской дирекции Украинского государственного предприятия почтовой связи «Укрпочта».
Женат, имеет двух взрослых детей.

Немає коментарів:

Дописати коментар