понеділок, 1 грудня 2014 р.

«Укрпошта» злила 21 мільйон на касові апарати «спаринг-партнеру» Арбузової

УДППЗ «Укрпошта» в особі Інформаційно-розрахункової дирекції 17 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Систем Груп Україна» 20,77 млн грн.

Замовлено 3 200 шт електронних контрольно-касових апаратів по 6 492 грн./од.

Незмінним власником фірми «Систем Груп Україна» є британська «Систем Груп Інтернешнл Лімітед», яка в свою чергу належить офшору «IFC Investment ltd» (Беліз). Наразі директором є Дмитро Андрієвський, його було призначено у серпні цього року.



Єдиним конкурентом було ТОВ «УБС лтд», власники Ігор Косухін з Одеси (10%) та Олена Гуденко з с.Крюківщина Київської обл. (90%). Фірма приписана за адресою масової реєстрації (Київ, Залізничне шосе, 47), має 20,5 тис грн. статутного капіталу.

Олена Гуденко раніше також була співвласницею фірми ТОВ «Іннова Лаб» (приписана за тією ж масовою адресою), поки її у вересні 2011 р. не переоформили на панамський оффшор «Грейнфілд Інк». Цей оффшор з вересня 2011 р. володіє в Україні ще однією фірмою – ТОВ «Базазіп» (стара назва «Камрі Україна»), який донедавна очолював у якості директора Сергій Антонович Михацький. Він же був директором «Систем Груп Україна» до Андрієвського.

«Систем Груп Україна» почала вигравати тендери наприкінці минулого року, за цей час отримала замовлень на 35,02 млн грн., зокрема в січні «Укрпошта» їй замовляла штрихкод-сканери. На іншом тендері «Укрпошти» також у січні компанія була єдиним допущеним до участі конкурентом фірми «Інфотакс плюс», що отримало підряд 21,24 млн грн. Ця компанія належала «Асоціації платників податків України», яку очолювала Валентина Арбузова, мати тодішнього в.о. прем’єр-міністра Сергія Арбузова. «Укрпошту» тоді очолював радник Арбузова.


Немає коментарів:

Дописати коментар