четвер, 28 серпня 2014 р.

«Укрпошту» й досі рве корупція

pankiv-burbak-корупція

Відомий український публіцист Юрій Шеляженко ще в середині червня 2014 року оприлюднив власне журналістське розслідування «Приватизація «Укрпошти»: «брудний піар» чи реальність?»

На жаль, після тієї скандальної публікації на державному підприємстві «Укрпошта» ні відбулося жодних змін. Тому Ю.Шеляженко розмістив відкритий лист «Міністрові інфраструктури Максиму Бурбаку», в якій ставить питання чому «Укрпошту» й досі очолює Михайло Паньків, який відкрито лобіює інтереси власної компанії «Міст Експрес».

Журналіст пише:
Шановний Максиме Юрійовичу!
В своєму інтерв'ю агентству «Інтерфакс» від 2 квітня Ви сказали, що будете розставатися з чиновниками – вихідцями з бізнес-структур, які займаються протекціонізмом на користь «своїх».
9 квітня УДППЗ «Укрпошта» очолив Михайло Паньків, до того – заступник директора кур’єрської компанії «Міст Експрес». Відтоді державний оператор зв'язку проводить політику відвертого протекціонізму на користь цієї фірми, а незгодних працівників «Укрпошти» масово звільнюють
Просимо повідомити, Ви виконаєте свою обіцянку і попрощаєтесь з Паньківим або попрощаєтесь з репутацією чесного міністра та подасте у відставку? 
З повагою, редактор газети "Правдошукач" Ю. Шеляженко.
На жаль, і на цей лист немає жодної адекватної реакції влади та правоохоронних органів, а «Укрпошту» й досі рве корупція і руйнують некомпетентні керівники.

Читать полностью: http://h.ua/story/407496/#ixzz3BhbER6NB


Немає коментарів:

Дописати коментар