четвер, 2 лютого 2017 р.

«ПОШТОВА КОВБАСА» дорога і не завжди свіжа


Просимо допомоги і хочемо розповісти про те, як «Укрпошта» насильно-добровільно продає пенсіонерам та жінкам, що є в декретних відпустках в рахунок пенсій та виплат на дітей ковбасу та інші різні товари.

Обласні дирекції «Укрпошти» (Вінницька, Одеська, Черкаська, Житомирська та інші) заключили з м’ясокомбінатами (Тульчин, Літин, Житомир та інші) договора-комісії, згідно з якими «Укрпошта» через свої підрозділи реалізує ковбасу вище названих м’ясокомбінатів за відповідну винагороду. Але ціна цієї ковбаси на «Укрпошті» на 40-45% вища за відпускну ціну на м’ясокомбінаті, та на 15-20% вища ніж така сама ковбаса в магазинах. Якість цієї ковбаси не завжди належна. «Укрпошта» не має належних умов для її зберігання та торгівлі. Здійснюється ця торгівля в селах через поштарів, які в день виплат несуть у сумках разом з газетами, милом, пральними порошками, хлібом, парфумами і ковбасу, чим і порушують «Закон про торгівлю», де чітко написано про певні вимоги торгівлі продуктами. Крім цього поштарі не пройшли медогляд і не мають допуску до торгівлі продуктами харчування.

І особливо це в літню спеку, коли 30-35оС жари. Хоч м’ясокомбінати для замилювання очей частково забезпечують пошту «сумками-холодильниками», але це нічого не дає. Від жари це не спасає. Крім цього жінка-поштар не поїзд і не може нести на собі три сумки з ковбасою (від кожного комбінату окремо) та четверту з газетами. Через це і несуть все в одній сумці. Ось така тут санітарія!

З інших джерел стало відомо, що «Укрпошта» отримує 25-30% винагороди за виконану роботу згідно договору-комісії, а решта 10-15% «Укрпошта» отримує у вигляді щомісячних відкатів від м’ясокомбінатів.

Тому ми, як багаторічні передплатники газети «33-й канал», звертаємось до компетентних органів з проханням допомогти припинити свавілля.

Звертаємося до органів прокуратури та інших контролюючих інспекцій з вимогою припинити цю насильно-добровільну торгівлю. З відомих причин не називаємось, бо ми ще працюємо на м’ясокомбінаті і хочемо допрацювати до пенсії.

Наперед вдячні. Допоможіть! 

2 коментарі:

  1. Моя мама звільнилась через цю ковбасу

    ВідповістиВидалити
  2. Мало ,що просрочка,а ще й заставляють покривати матеріально-відповідальній особі за свій рахунок."як хоч" ,взагалі не зрозуміло для чого по відділеннях так багато товару в середньому в маленькому селі 19 тис. А що вони з цього мають - НІЧОГО! За те вершки наживаються! Де справедливість?!?

    ВідповістиВидалити