суботу, 1 березня 2014 р.

Люстрація не може бути вибірковою, – нардеп

Сех і надалі виступає проти Василя Веселого
Веселий - люстрація
За спиною Василя Веселого висить портрет Януковича
Не можуть отримувати посади, а тим більше йти на підвищення люди, які себе скомпрометували співпрацею з режимом. Про це заявила народний депутат України від ВО «Свобода» Ірина Сех, коментуючи повідомлення про те, що директор Львівської філії УДППЗ «Укрпошта» Василь Веселий претендує на посаду в центральному керівництві «Укрпошти», про це Дивись. Інфо повідомили у прес-службі нардепа Ірини Сех.
Ірина Сех наголосила, що вже зараз скомпрометовані чиновники намагаються шукати щілини, щоб пролізти до влади. За її словами, цього не можна допустити, бо інакше відкриємо шлях для реваншу режиму.
«Такі як Василь Веселий – один із одіозних посадовців режиму Януковича, не те що не мають права претендувати на якісь посади, а й повинні відповісти за свої зловживання на попередній посаді. Не можуть такі скомпрометовані особи знову десь «виплисти». Люстрація не може бути вибірковою – вона стосується кожного», – зазначила Ірина Сех.


Вона наголосила, що ще в грудні львівський Майдан пікетував Львівську філію «Укрпошти», бо її керівник Василь Веселий забороняв працівникам навіть в обідню перерву йти на Майдан. Також «Укрпошта» поширила листівки проти євроінтеграції. Учасники пікету тримали плакати: “Поштові скриньки – не для брехні!”, “Поштарі – з народом, а ти?”, “Пошта – не для агіток режиму!”. А згодом н сесії Львівської обласної ради депутати звинуватили Василя Веселого в застосуванні адмінресурсу під час акцій національного спротиву з метою дискредитувати Майдан.
http://dyvys.info/polityka/lyustratsiya-ne-mozhe-buty-vybirkovoyu-nardep.html

Немає коментарів:

Дописати коментар