середу, 20 квітня 2016 р.

Посадовці "Укрпошти" розкрадали гроші держпідприємства


Співробітники Служби безпеки України за сприяння керівництва «Укрпошта» викрили корупційну схему, організовану посадовцями державного підприємства "Укрпошта".
Два керівники регіональних та очільник однієї з центральних дирекцій підприємства розробили механізм заробітку на корпоративних клієнтах "Укрпошти". Чиновники зареєстрували фірму-прокладку, через яку приймали платежі кількох великих комерційних структур, до держпідприємства надходило лише 10% від сплаченої підприємцями суми.
Правоохоронці встановили, що через дії посадовців "Укрпошта" недоотримала понад двадцять мільйонів гривень за розсилку кореспонденції.
Під час обшуків у п’яти містах України співробітники спецслужби вилучили документацію та електронні носії з доказами організації корупційного механізму та завданих економічних збитків державному підприємству.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 364 Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних дорозкрадання грошей "Укрпошти".

Прес-центр СБ України


http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article;jsessionid=AFF9048704B2E51E23B5438A9A50D8B1.app1?art_id=179296&cat_id=39574

Немає коментарів:

Дописати коментар